Limitació de responsabilitat

Sitges Instal·lacions 2014 S.L., els seus representants, socis, professionals o treballadors, no assumeixen cap responsabilitat que pogués derivar-se de la utilització que els usuaris realitzin de les informacions i continguts d'aquesta pàgina web o altres continguts a què es pugui accedir a través de la mateixa.

Sitges Instal·lacions 2014 S.L., no garanteix l'absència de virus o altres elements perjudicials que poguessin causar alguna alteració negativa en el sistema informàtic, als documents electrònics o als fitxers de l'usuari d'aquest lloc web. És per això que, Sitges Instal·lacions 2014 S.L., no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l'usuari o a tercers.

El Lloc Web posa a disposició dels Usuaris dispositius tècnics d'enllaç, directoris i eines de recerca que permeten als Usuaris accedir a pàgines i/o llocs web pertanyents i/o gestionats per tercers. Sitges Instal·lacions 2014 S.L. comprova el contingut existent a les esmentades pàgines en el moment en el qual estableix un link a les mateixes, i ho fa pensant de bona fe que aquestes continguts compleixen amb la legislació aplicable. No obstant això, en cap cas, Sitges Instal·lacions 2014 S.L. es fa responsable, aprova ni fa propis els productes, serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol classe de material existent a aquestes pàgines web i no controla ni es fa responsable, aprova o fa pròpies les successives modificacions dels esmentats materials.

2014 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos